V8

Nu längtar vi efter våren så vi kan njuta fullt ut av vår fina utemiljö och alla lekplatser vi har i omnejden.. En del är ju på sportlov denna veckan och njuter av det.

Under vintern har vi fått Penpal, som vi har börjat använda i vår verksamhet. Penpal är en talande penna, skanner och mp3 spelare kan man säga, och är en uppfinning från kina. Barn kan lära sig snabbt ett språk då man kan peka på ord, eller bilder och höra vad pennan säger. Den kan dessutom många språk, vilket gör att vi kan synliggöra alla språk i förskolan. Riktig lyx att få ha en sådan på vår förskola.

Då vi dessvärre lägger ner vår lilla skola Smaragden, så kommer alla femåringar åter att vara kvar på Pilbågen efter sommaren.  Personal från Hoppsan och några från Smaragden kommer att ingå i arbetslaget på Pilbågen från och med hösten.

Ha det bra, och har ni funderingar så kom och prata med oss.

Platser finns kvar!

Följ och tipsa gärna om vår reklamsida på Facebook.

Vi använder oss av Svedala kommuns uträkning för barnomsorgsavgift.  Finns på kommunens hemsida.

En Reggio Emilia – inspirerad förskola i Svedala